welkom bij Love2pleasure

 

Contact opnemen


Heeft u vragen wilt u contact met ons opnemen kan dat via het chat venster rechts onderin de hoek of via info@love2pleasure.nl.

Voor het melden van defecten, retourneren of verkeerd ontvangen product graag mailen naar info@love2pleasure.nl met hierin zoveel mogelijk informatie en het bestelnummer, zodat wij de juiste bestelling er bij kunnen zoeken. U ontvangt dan binnen 24 uur een reactie.

Ons post adres is:

Love2Pleasure
Lakenburgstraat 33
6535KT Nijmegen
Nederland

 


Verzenden & retourneren

 Wij Versturen pakketjes naar, Nederland, België, Duitsland ,Frankrijk en Luxenburg. Hierbij hanteren standaard verzendkosten voor pakket post van €6,50. Het is ook mogelijk om uw bestelling op te komen halen in Nijmegen, uiteraard rekenen we dan geen verzendkosten. Ook verzenden wij binnen Nederland naar postnl service punten. U kunt het gewenste adres achter laten bij het verzend adres, of door een mail te sturen naar info@love2pleasure. Wilt u verzenden naar een ander land, neemt u dan even contact met ons op. Wij streven er naar al Uw artikelen binnen 24uur aan U aan te bieden (vandaag voor 16.00 uur besteld, morgen in huis). Enkele artikelen hebben een langere levertijd. Dit staat vermeld in de product omschrijving van het artikel. Indien we de bestelling niet binnen 3 dagen bij U kunnen bezorgen nemen wij contact met U op. Er wordt van maandag tot en met zaterdag door TNT Post bezorgd. Love2Pleasure is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Uiteraard gelden de levertijden vanaf het moment dat uw betaling bij ons binnen is.


Defecten omruilen?

Indien u een artikel retour wilt sturen omdat deze defect is, dient u van tevoren contact op te nemen met ons. Dit kan per email naar info@love2pleasure.nl. Nadat u contact met ons heeft opgenomen inzake een defect artikel, ontvangt u van ons een email met hierin alle noodzakelijke instructies voor het correct afhandelen van uw retour.

Een verkeerd product ontvangen?

Wanneer u in plaats van het door u bestelde product een ander product heeft ontvangen, wordt dit door Love2pleasure kosteloos omgeruild voor het door u bestelde product mits het door u ontvangen product niet is gebruikt en in de originele en ongeopende verpakking zit. Indien u een verkeerd ontvangen artikel retour wilt sturen, dient u van tevoren contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan per email naar info@love2pleasure.nl. Nadat u contact met ons heeft opgenomen inzake een verkeerd ontvangen artikel, ontvangt u van ons een email met hierin alle noodzakelijke instructies voor het correct afhandelen van uw retour.


Retouren?

Vanuit hygienisch oogpunt is het alleen mogelijk om ongeopende verpakkingen retour te nemen. Producten zoals buttplugs, vibrators, penispluggen, kuisheidskooien en andere inwendige toy's zijn niet retourneer baar. De kosten voor het retourneren van het product zijn voor de koper.